keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Mini Rodinin mitoituksesta

Sain tänään leikkiä hetken todellista voimamiestä, kun kannoin Mini Rodinin kevätmalliston tuotteet varastoon! Ja voi, on ne vaan niin ihania. Monet värit ovat livenä huomattavasti kauniimpia kuin kuvissa, näin se vaan menee. Esimerkiksi jos puhutaan väristä pinkki, niin sanoisin, että se on kaikissa tuotteissa enemmänkin sellainen oranssi-koralli-pinkki kuin vaaleanpunainen-pinkki lukuunottamatta alla näkyvää kirahvikuosia.
Mitoitus on edelleen reiluhko tai jopa hieman reilumpi kuin ennen. Vertasin koon 104/110 cm collegepaitoja ja -housuja siamilaiskissavaatteisiin ja noissa oli sellainen 1-2 cm lisää pituutta lahkeissa ja hihoissa.

Legginssit ovat samanlaista pitkää mallia kuin ennenkin, mutta lahkeet ovat hieman kapeampia etenkin alaosasta johtuen osittain materiaalimuutoksesta.

Jumppikset näyttivät edelleen melko reiluilta, koon 92/98 cm niska-haara -mitta on 50 cm.

French terry -vaatteetkin ovat reiluhkoja: koon 140/146 huppari meni itselleni miehustasta varsin hyvin, mutta hihat jäivät pari senttiä lyhyiksi. Mittaa minulla on kuitenkin 164 cm ja risat. Koossa 104/110 cm kainalo-hihansuu on 33 cm ja niska-helma 40 cm.

Pico-takeista otin tarkat mitat, jotka löytyvät tuotesivuilta kaupan puolelta sitten, kun on julkaisun aika eli perjantaina 7.helmikuuta kello 11.

4 kommenttia:

 1. Mitä värejä oli picoissa (lue: onko tummansinistä)?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti vielä voi kertoa tarkemmin Picojen värejä, vaikka ne tuntuukin näkyneen kuvissa jo aikaa sitten ja onhan noita jo myynnissäkin jossakin. Mutta sanotaan nyt näin, että sinistä on tulossa kahdessa eri sävyssä ;)

   Poista
 2. Voi viitsisitkö mitata bodyn niska-haara mitan ja kainalo-hiha mitan. Koot 56/62 ja 68/74. Mietin kumpaa kokoa ostan. :) kiraffibodya mietin mutta taitaa olla kaikissa bodyissa sama mitoitus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on valitettavasti vain kokoa 68/74 ja 80/86, mutta mittasin tuosta pienemmästä kainalo-hihansuun ja se oli 21 cm :)

   Poista