torstai 16. tammikuuta 2014

BANGBANG Copenhagen!

Leikkisä, värikäs, laadukas, pirteä - kaikilla näillä sanoilla voisi kuvailla Lilla companyn uusinta tuotemerkkiä nimeltä BANGBANG Copenhagen. Hypistelin tänään kuvassa näkyvää ihanaa Cat-mekkoa, jonka yksityiskohdat hurmasivat minut täysin! Juju ei lopu mekon etuosassa olevaan kissaan, vaan myös selkäpuolta koristaa eriväriset napit.

Nyt kannattaa tilata BANGBANGia heti ensimmäisten joukossa, sillä annamme 10 ensimmäiselle tilaajalle upean ekokassin kaupan päälle!
Mitäs olette mieltä tästä lisäyksestä valikoimissamme? Hitti vai huti?

2 kommenttia:

  1. tykkään! Tän mekon taidan ostaa tytölle 1vee kuvaan, vielä kun keksis veljelle (3v) tähän sopivan paidan, ehkä samalta merkiltä jotain? vielä vaan en raaski näin tyyristä ostaa kaappiin, kun vielä on 3 kuukautta aikaa! Kun toisaalta tuo papun rusettimekkokin houkuttaa.. ehkä pitää molemmat ostaa kun on varaa :P

    VastaaPoista
  2. Hain paketin postista tänään ja ihastuin kovasti. Housut ovat pojalle vielä vähän reilut, mutta äidin hypistelyn perusteella voisin todeta, ettei ollut huti ollenkaan. Kissamekon sujautan sitten seuraavaan tilaukseen! Nää on ihania!

    VastaaPoista