maanantai 19. elokuuta 2013

Molo Kids -sovituskuvia vm. 2013


Sovittelin omalle pojalleni Molo Kidsin tulevan talven Polaris-haalaria Ski Resort -kuosilla. Tällainen printtikuosi on jotain aivan uutta haalareissa ja mielestäni toimii oikein hyvin! Poikani on nyt 4 v. 4 kk, pituutta sellaiset 105 cm ja painoa 19 kiloa. Haalarista hänelle tulee 116 cm koko, joka ei ollut ollenkaan niin suuri kuin pelkäsin. Varmastikin siis oikea koko: viime talvena meillä oli 110 cm haalari.32 kommenttia:

 1. On tuo kyllä upea kuosi, ja koko näyttää just sopivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Tuo kuosi näyttää näissä sovituskuvissa tosi kivalta. Oletko mitannut, vastaavatko tämänvuotiset koot viimevuotisia? 116 cm haalari näyttää niin sopivalta 105 cm pitkän poitsun päällä. Ps. Hieno pipo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo verrannut, kun mulla ei ole enää viime vuotista, mihin vertaisin :/ Pipo on, hmmm, kiva, vaikkakin meillä kannatetaan ihan muita joukkueita ;)

   Poista
  2. Meillä on viime vuoden rainbow 116cm ja tän vuoden pupukuosinen 116cm ja tuo viime vuotinen on ainakin 5cm hihoista ja lahkeista isompi!!

   Poista
 3. Mä mietinkin, et tämä kuosi olis kiva nähdä sovituskuvissa. On kiva kuosi, aavistuksen tuo kasarin mieleen :) Ei ehkä (vielä) ihan meidän näköinen, mut alan ehkä hiljalleen lämmetä (ja jos aleen jää niin kenties seuraavaan talveen...) :)
  Mut mukava, että tulee erilaisia kuoseja. Se tyttöjen pupuhaalari on TOSI IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupu on kanssakiva, mutta jotenkin se oli enemmän sellaisten pienten tyttöjen kuosi. Siksi en sitä ottanut ollenkaan Polariksissa :)

   Poista
 4. Näyttääpä tuo kuosi päällä tosi kivalta, kuvassa en niinkään tykännyt, ja pipon värit sopii hienosti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi pipo on KAUHEAN ihana, mutta toimii kieltämättä tämän haalarin kanssa :D

   Poista
 5. Ihan nappi ja vau mikä malli ... Nämä on meillä vakavassa harkinnassa talveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun poitsun poset on kyllä parantuneet ajan myötä :)

   Poista
 6. Hieno on ja löytyykö vauvakoossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienemmille tätä löytyy kahdella vetoketjulla eli Pyxis-mallisena :)

   Poista
 7. Näissä kuvissa haalari näyttääkin yllättävän kivalta. :) Myyntikuvissa kun en oo niin välittänyt.. Hmmm.. Kyllä menee jänskäks ku pitäs valkkaa mikä haalari halutaan! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutenkin noiden haalareiden kuvat ovat olleet hieman pliisuja ja Polarikset on hieman hassun venähtäneen näköisiä. Oikean mallin päällä tulee parhaat puolet esiin.

   Poista
 8. Näyttääpä kivalta tuo haalari, paljon kivemmalta kuin tuotekuvissa! Se pupu-kuosikin on minusta kiva ja voisin sitä harkita meidän 4v neidille. Hänelle tosin näyttäis sopivan mainiosti vielä viime vuotiset haalarit, 104cm molo ja 98cm ticket. Pituutta neidillä on nyt n.100cm, vuodessa kasvanut vain 4cm, joten ei ihme vakka viime vuotiset vielä mahtuu hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pupukuosi on myös kiva, tosin omasta mielestäni se sopii enemmän pienemmille lapsille kuin tämä laskettelukuosi. Ticketin puvut on tunnetusti ISOJA eli ei ihme, että mahtuu vielä teidän neidille ;)

   Poista
 9. Jos Molon haalariin tänäkin talvena päädytään, niin suositteletko 116 kokoa 110 sijaan, jos poika on about metrin mittainen? Tarkoituksena, että menisi koko talven ajan. Lyhyet jalat ja pitkä selkä aiheuttaa näissä haalaripohdinnoissa harmaita hiuksia ja hutiostos Molon vk-haalarissa kirpaisi kukkaroa jonkin verran. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskoisin, että koko 110 cm riittää. Meillä oli tuo viime talvena, jolloin pojalla oli mittaa juurikin metri.

   Poista
 10. Tuo kuosi on kyllä tosi magee, hetken kesti syttyä sille...vaikka pieni kiinnostus jo ekasta silmäyksestä jäikin. Huh, niin upea - vakavaan harkintaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on magee! Vaikka haalari on paikoitellen todella vaalea, uskon, että pienet liat ja tahrat sulautuu tonne "rinteeseen" eivätkä häiritse ollenkaan. Näissä kuvissa toi väritys ja raikkaus pääsee muutenkin paremmin oikeuksiinsa kuin myyntikuvissa :)

   Poista
 11. samaa minä pohdin, 100cm, 16kg, ottaisinko 110 vai 116...
  Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin, että 110 cm riittää. Oma poikani oli suunnilleen tuon kokoinen viime talvena ja kulki koko talven tuon koon puvussa.

   Poista
  2. Meillä on suunnilleen tuon kokoinen lapsi ja 104senttinen haalari (käytössä jo viime talvena) menee vielä alkutalven hyvin mutta rinnalla käytetään sitten 110 senttistä jossa on vielä hyvin kasvunvaraa - riittänee koko talveksi. 116 olisi varmaan aivan liian iso vielä.

   Poista
  3. Kiitos kokoavusta! :) Ei liian suurikaan haalari ole mukava, se on selvä. Samanmittaiset lapset voivat olla muuten malliltaan ja raajojen mitoitukseltaan niin erilaisia, että valinta ja kokoneuvonta on toisinaan melko kinkkistä.

   Poista
 12. Hei. Tilasin kans tuon ski resort haalarin koossa 104 mutta nyt on ongelma... Millainen paksumpi molon tähti lakki tuohon käy kun pitää olla ne tarrat tai lakki lentää talvella pois pojan toimesta koko ajan?! Tähän ei ilmeisesti ole tulossa samalla kuosilla lakkia kuten esm siinä pupuhaalarissa on!? Mietin onko tuo ski resort haalarin kaulus samaa sinistä väriä kun joku noista yksi värisisätä molon haalareista kuten esm Electric Blue tai atomic blue josta sitten löytyisi lakki tuohon ski resortiin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atomic blue ei ainakaan ole samaa sävyä, Electricistä en varmaksi osaa sanoa, kun sitä ei minulla ole. Black Iris menee, samoin Amber. Tietty ihan perusmusta toimii kanssa :)

   Poista
 13. Hei! Minkä koon olisit ottanut tyttöjen seepratakista samalle lapselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa näin äkkiseltään osaa sanoa, mutta varmaan se olisi joko 110 cm tai 116 cm. Voin tutkia tuota seepratakkia huomenna lisää tai vaikka sovittaa sen lapselle, jos haluat :)

   Poista
 14. Kiva, jos viitsit! Meillä on samanpituinen lapsi kuin teillä, mutta painoa (ja hartioita) on niukasti.

  VastaaPoista
 15. Oi ihanaa! tämä kuvasarja oli suoravastaus pohdintoihini. Kiitos :) Pipon värit passaavat tosiaan hienosti haalariin (vaikkakin joukkue olisi meillekkin vähän väärä :D )

  VastaaPoista