perjantai 26. huhtikuuta 2013

Lapsimessut ja uusia merkkejä Lillaan

Kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni Lapsimessuilla. Tavoitteena oli käydä kurkkaamassa ainakin Gugguun tuotteita ja niistä tarttuikin matkaan pojalle keltaiset baggyhousut. Alla pari kuvaa hieman vastahakoisesta mallista uusissa pöksyissä. Gugguun housujen lisäksi ostin kollegaltani Tiinalta Kik-kidin velourit.

Messureissu oli vaakalaudalla, koska onnistuin saamaan pienen kevätflunssan alkuviikosta. Kiirettä on pitänyt muutenkin mm. pojan 4-vuotissynttäreiden järjestämisessä (postaan näistä myöhemmin) sekä Lillan tulevaisuutta suunnitellessa. Kauppa on vihdoinkin uuden ulkoasun suhteen työstössä, mutta toki tuohon muutokseen menee vielä tovi. Lisäksi tein tällä viikolla pari uutta merkkivalintaa: Hatleyn yöpuvut saapuvat pian, samoin iki-ihana Kids on the moon.

Tässäpä nämä tärkeimmät tältä viikolta!

Edit. Huomenna myyntiin tulee ihana Papun uutuudet! Ole siis tarkkana, nämä viedään käsistä :)

7 kommenttia:

 1. Gugguun keltainen oli ihana ja meille tuli pipo, muuten inhosin messuja.. (anteeksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä messut oli suht äänekkäät ja kävinkin välillä Outlet-expon puolella "lepäämässä" :)

   Poista
 2. Tosi kivat housut! Mitä kokoa pojan housut on ja minkä mittainen poika? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Housut on kokoa 110 cm ja poika oli just mittauksessa 104,4 cm. Näissä ei tosiaan haittaa, vaikka on hieman varaa, kun lahjetta voi kääntää ja malli saa pussittaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Olen itsekin tosi innoissani Hatleysta. Heidän yöpukunsa ovat niin ihania. Lillaan tulee siis nimenomaan noita yöasuja.

   Poista
  2. Onko tulossa kesäisempiä lyhythihaisia ja -punttisia yöasuja? Meillä juuri tänään viimeksi kaipailtiin sellaista eli tilausta todennäköisesti tulossa pian sinne päin :D

   Poista