keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Testing Shampoodle

En ole koskaan aikaisemmin sovittanut Shampoodlen oloasua eli tracksuitia pojalleni. Eilen vetäisin hänelle kevään uutuusvärisen setin päälle ja olin myyty! Kuvissa oleva puku on kokoa 100 cm ja pojalla mittaa nyt n. 103 cm. Ottaisin siis ehdottomasti seuraavan koon hänelle, sillä nyt housut olivat juuri sopivat ja huppari hieman liian lyhyt. Lapsi itsekin tykkäsi tästä setistä, mikä on aina plussaa :)
Halusin kokeilla myös Shampoodlen suht kapeanmallisia farkkuja pojalleni, joka ei ole mikään riuku. Housut ovat kokoa 100 cm ja näistäkin varmaan se seuraava koko olisi passeli. Farkut olivat joka tapauksessa yllättävän hyvät, sillä vyötäröä sai kiristettyä kuminauhalla eikä lahkeiden kapeus haitannut ollenkaan, päinvastoin puntit näyttivät tosi makeelta Hummelin varsilenkkareiden kanssa. Kuvissa yläosana on Corby Tindersticksin t-paita koossa 4-5 vuotta, joka oli juuri oikea koko.

Ja kaikki edellä mainitut lukuunottamatta Hummeleita löytyy tietenkin Lilla companysta!
I decided to test Shampoodle's famous tracksuit for my son yesterday. The color of the suit is gorgeous blue which goes extremely well for both boys and girls. This set was size 100 cm which was a bit small for this 103 cm dude so I would definitely go a size up for him. We both just loved this outfit!

Also we tried on some Shampoodle jeans in size 100 cm. These are quite slim but they still fit well on my son who is not the skinniest kid ;) Actually they looked really cool with those Hummel trainers. He's also wearing a tee from Corby Tindersticks in size 4-5 years.

All of the items (except Hummels) are available at Lilla company!


4 kommenttia:

 1. Meillä on ollut pari Shampoodlen tracksuitia. Housut on tosi kivat, mutta hupparin lyhyys harmittaa. Hupparissa tuntuu olevan valtavan pitkät ja kapeat hihat ja sitten taas olka-helma mitta on tosi lyhyt. Ääni täältä Shampoodlen housuille, mutta ei tuolle hupparille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä itsekin vähän yllätyin, että toi 100 cm takki oli noinkin lyhyt. En tullut katsoneeksi, paljonko olis eroa seuraavaan kokoon. Mutta noi housut, ah, ne on kyllä ihan parhaat ja hupparikin menee hyvin, jos on toinen paita alla, ettei oo koko ajan napa paljaana :D

   Poista
 2. Innolla odotamme meille sitä 110 Shampoodle settiä :) Meillä tyttö suht saman mittainen kuin sun poika mut tytsy on hoikka. Mut näyttää lupaavalta, tulisipas ne jo huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi 110 cm setti on varmastikin sit hyvä :) Toivotaan, että Itella hoitaa oman osansa ja saat puvun huomenna.

   Poista