maanantai 31. joulukuuta 2012

2012 - Summa summarum

Vuosi 2012 vetelee viimeisiään. Tämä oli Lilla companyn ensimmäinen kokonainen toimintavuosi ja ajattelin hieman katsoa taaksepäin ennenkuin suunnataan katseet tulevaan.

Vuoden aikana Lilla companysta lähti lähes 1500 sinistä suurta tai pientä pakettia ympäri maailman. Eniten tilauksia tuli luonnollisesti Suomesta, mutta yllättäen japanilaiset, etelä-korealaiset ja australialaiset ovat myös löytäneet kauppaani. Tähän on varmasti ollut vaikutusta sillä, että Lilla company teki yhteistyötä minor de:tales -blogin kanssa alkuvuodesta. Muita yhteistyöblogeja vuoden varrella ovat olleet Under my motherly wings sekä Riikan blogi.

Tammikuussa Lilla companyn tuotteita oli esillä vuoden 2012 ensimmäisessä KaksPlus -lehdessä.

Helmikuussa ulkomaisten tilausten määrän kasvaessa sivut kääntyivät myös englannin kielelle. Tässä kuussa vierailin myös Kööpenhaminassa CPH Kids -messuilla tekemässä tilauksia syksyn mallistoista.

Maaliskuussa tämä rouva lomaili, joten kaupassa oli hieman hiljaisempaa. Loman aikana tilauksen tehneiden kesken järjestettiin kilpailu, jossa 1 onnekas voitti tilaamansa tuotteet. Kuun viimeisenä päivänä Lilla company oli mukana Ekoideatorilla.

Huhtikuussa järjestettiin Lilla company - Pop Up / Helsinki -tapahtuma Kruunukirpun ja Olkkarin tiloissa. Samassa kuussa kaupassa oli myös meneillään MiD-SeaSon SaLe.

Toukokuussa järjestettiin Lilla companyn historian ensimmäinen valokuvauskilpailu nimeltä Pretty as a picture. Kisaan tuli mukavasti ihania kuvia, joita vieläkin on hauska ihastella.

Kesäkuussa sain yhdeltä asiakkaalta niin ihanaa palautetta, että liikutuin kyyneliin. Näitä palautteita on tullut pitkin vuotta enemmänkin ja olen niistä jokaisesta enemmän kuin kiitollinen.

Heinäkuussa alkoi alet ja ensimmäinen Lilla company Live! -video näki päivänvalon.

Elokuussa elettiin melko myrskyisiä aikoja ja jouduin välillä miettimään Lilla companyn perusarvoja uusiksi. Onneksi myrsky ei kaatanut laivaa, vaan siitä noustiin entistä vahvempina ja päästiin juhlimaan kuun lopussa 1-vuotiasta kauppaa. Samassa kuussa myyntiin saapuivat Molo Kidsin toppavaatteet, joista keksin tehdä hauskoja värivertailuja asiakkaiden iloksi ja avuksi :)

Syyskuussa Lilla company oli mukana Helsingissä järjestetyssä Blogipicnic-tapahtumassa.

Lokakuu oli melko tylsää aikaa, mutta onneksi MiD-SeaSon SaLe toi hieman valoa arkeen.

Marraskuussa kauppaan ilmestyi Outlet-kategoria, josta löytyy kaikki viimeiset kappaleet ja poistuvat mallit sekä merkit.

Joulukuu hurahti kalenteria availlessa ja kuun lopussa startasi talviale. Kauppa on käynyt näinä vuoden viimeisinä päivinä kovempaa kuin koskaan - siitä kiitos asiakkaille! Tässä kuussa oli myös aika hyväntekeväisyydelle: Lilla company lahjoitti 10 pakettia Joulupuu-keräykseen.

Pitkin vuotta myyntiin on tullut uusia merkkejä ja vanhoja on poistunut. Kaupan ulkonäköön on tullut pieniä muutoksia, mutta suurempi uudistus tapahtuu ensi vuonna. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuotta 2013, eikö?

4 kommenttia:

 1. Mä oon ostanut kerran tänä vuonna Lilla Companysta alesta (ylläri :D) haalarin ja toimitus oli nopea ja puku ihana :) Osui vaan oman mokan takia liian iso puku, mutta sitä käytetään sitten ensi talvena :) Palvelu oli nopeaa ja miellyttävää:)

  Tykkään kaupan selkeästä ulkoasusta ja hyvistä tuotekuvista :)

  Hyvää Uutta Vuotta 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä viestistä! :) Toivottavasti tulet toistekin shoppailemaan Lillaan ja jos vaikka kokokin osuisi silloin oikeaan ;)

   Poista