keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Zalando-shoppailut + alekoodin arvonta

Tilasin itselleni ensimmäistä kertaa ikinä Zalandosta vaatteita. Otin sovitukseen 3 untuvatakkia ja 3 kengät. Takeista yksi oli täydellinen, mutta kengistä ei mitkään iskeneet kympillä. Tulevan talven takkini on siis Vilan Joela beigen värisenä. Siinä on irroitettava huppu karvakauluksella, kivoja taskuja siellä täällä, helmassa sivuilla vetoketjut, jotta alaosaan saa hieman lisää leveyttä kävellessä ja ja ja... Tämä oli vain heti niin minun näköinenkin :D Yleensä kaikki takkini ovat mustia, joten siksikin tämä on erittäin toivottu lisä valikoimaan. Mitäs tykkäätte?

Muut sovituksessa olleet takit olivat Mexxin untuvatakki ja Vero Modan Wipe -untuvatakki. Vaikka nuo oli molemmat koko 36, niin ne olivat silti aavistuksen liian isoja. Tykkään nimittäin, että tuon vyön saa kunnolla tiukalle.
Paketin mukana tuli 2x10 euron lahjakortti Zalandoon ja voisin sen arpoa pois. Lahjakortit ovat voimassa 31.12.2012 saakka ja ne voi käyttää min. 50 euron tilauksiin. Suoritan arvonnan 7.11.2012 ja osallistua voi jättämällä kommentin. Tietty olisi kiva, jos tulisitte samalla lukijoikseni :D

13 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää takki:) Itse olen tehnyt pari tilausta myös Zalandoon ja toisesta piti palauttaa yksi tuote liian pienen koon takia. Muuten kaikki toimi ok, mutta palautuksen kirjautumista Zalando-tililleni sainkin sitten ootella liki kuukauden. Laitoin postia heille ja yllättäen heti seur. pvänä palautus oli kirjautunut ja rahat palautettu PayPalille... toivotaan, että sulla palautukset toimii ok! Lueskelin nettipalstojen juttuja kyseisestä puljusta ja paljon on ongelmia, en voi kyllä suositella Zalandoa:/

  VastaaPoista
 2. Onpa hyvän näköinen takki! Mun kaikki takit on mustia, koska en vaan osaa pitää muuta. -ja mukana arvonnassa ollaan!

  VastaaPoista
 3. Mukava arvonta. Olen mieluusti mukana... Tilauskokemusta minulla ei Zalandosta vielä ole, mutta erityisesti kodintekstiilien valikoima on kyllä aika vakuuttava!

  VastaaPoista
 4. Kiva takki! Mukana ehdottomasti ja lukija jo olenkin... :)

  VastaaPoista
 5. Hieno takki! Osallistun arvontaan. Zalandosta en ole ennen tilannutkaan.

  VastaaPoista
 6. Ihana takki <3 sopii sinulle hyvin! Mukana arvonnassa

  VastaaPoista
 7. Tyylikäs takki :) Mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 8. Ihana takki! Ja mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa, Zalandon valikoimissa on yhtä ja toista mitä olen katsellut miettien..

  VastaaPoista
 10. Zalando kiinnostaa, selailin pikaiseen valikoimaa ja yhtä ja toista jäi kiinnostamaan. Kiva takki!

  VastaaPoista
 11. Mukana arvonnassa, Zalandon sivuilla olen käynyt ja monenlaista kivaa löytänyt, mutta vielä en ole tilannut mitään..

  VastaaPoista
 12. Takki on kyllä tosi kiva! Lahjakortti olisi mukava voittaa..

  VastaaPoista
 13. Zalando on siitä mukava tuttavuus, että myös miesten valikoima on aika kiinnostava ja kattava.

  VastaaPoista