maanantai 8. lokakuuta 2012

Hmmmm, I love Hummel

I have totally fallen in love with Hummel shoes. I had been looking for a good deal on the super high junior shoes for a while and a couple of weeks ago I noticed that my friend Annica from minor De:tales had a 20% off discount code for VixVax in her blog. It was then time to make the order and I got these gorgeous shoes delivered with under 50 euros for my son!

Normally he is not allowed to stand on the table but I made an exception this time since the shoes are brand new :)
Poika sai viikko takaperin ihanat uudet Hummelit, joita soviteltiin pöydällä seisten. Näistä on tullut ihan suosikkikengät, joita kutsutaan pomppukengiksi. Kuvissa päällä on myös suosikkipaita, nimittäin Molo Kidsin syksyn mallistosta eläinkuosinen paita.8 kommenttia:

 1. I am glad he is enjoying his new hummel shoes, they look great! And of course glad you got to use the code, wish more people had because it sort of ended my run with vixvax, I guess not a lot of people were in the buying mood, but that is all OK of course :) I should have bought something too, but was too busy around that time.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the code, once more :D It really was a great discount and my son got nice pair of shoes with it.

   Poista
 2. Oon kanssa noita hummeleita -ja tuota paitaa katsellut. Houkuttelisi molemmat. :)
  Vissiin hyvät jalkaan kerran lemppariksi tulleet, pomppukengät oikein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hummelit on hyvät: tukevat, mutta silti tarpeeksi kevyet. Helppo sujauttaa jalkaan, vaikka varsi onkin oin korkea. Ja tosiaan kovasti pistävät pomppimaan :D

   Toi paita on ihan ykkönen, koska siitä löytyy aina uusia eläinten kuvia. Mun poika rakastaa eläimiä yli kaiken, joten voit kuvitella, että toi paita on favorite!

   Poista
 3. Edullisesti sait. Patrikilla oli noi viime syksynä/talvena ja niin myös tulevana. Aivan ihanat. Patrik sanoo niitä "jalkapallokengiksi" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kerrankin mulla kävi mäihä, että satuin huomaamaan tollaisen alekoodin :)

   Poista
 4. Ihanat! Millaista mitoitusta on suunnilleen vrt. normikenkäkoko, voitko auttaa? Onko noissa vuorta ja irtopohja? oNko normilesti vai leveä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitoitus on pienehkö, poikani käyttäisi muuten kokoa 27, mutta näistä 28 on nyt hyvä. Mitta tuossa koossa on kengän sisältä n. 17 cm. Vuorta ei varsinaisesti ole, mutta sellaista ohutta karvaa on tuossa varressa. Pohjaa en saanut irti ainakaan hellävaroen, mutta voihan se ollakin irtoava. Lesti vaikuttaa normaalilta tai ehkä aavistuksen leveältä. Pojallani on vielä melko pullea jalkapöytä, mutta nuo sujahtivat oikein hyvin jalkaan. Suosittelen! :D

   Poista