perjantai 3. elokuuta 2012

Molo Kids -sovituskuvia

Testattiin tänään Molo Kidsin uutta Polaris-haalaria koossa 110 cm. Pojalla on nyt mittaa aika tarkkaan metri tai ehkä sentin alle. Tämä koko on mielestäni se oikea ensi talveksi, kun seurailin, miten helposti lapsi pääsi nousemaan lattialta ylös haalari päällä. Jos niska-haara -kohta on haalarissa liian pieni, se vaikeuttaa lumihangesta ylös kömpimistä huomattavasti.

Sovittelutuokion jälkeen poikani totesi "Äiti, mä ostan tämän!" eli taisi olla mieleinen :)

14 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyvälle vaikka tuotekuvissa en tosta väristä tykännyt.
  Minkä ikäinen teidän poika on nyt? Ettei menis liian helpoks niin mietin jo vuoden päähän talvea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poika on syntynyt 04/2009 eli ikää on nyt 3 vuotta ja reilu 3 kuukautta päälle. Tämä kuosi on tosi raikas ja jotenkin suomalaishenkinen :)

   Poista
 2. Kokeilitko 104 kokoista haalaria -näyttikö se sitten liian pieneltä? Minulla on samanmittainen tyttö ja mietinkin ensi talven haalarikokoa. Pituus on juuri tuo 99,5cm, mutta rakenteeltaan siro. Millainen molokidsin mitoitus on? Monissa merkeissä ulkovaatteet reilua mitoitusta, että meille riittänyt lapsen oikean pituuden mukainen koko. Molokidsiä meillä ei ole ollut vielä.

  -M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kokeillut, noi sovittelut on aina hieman rajalliset meillä, kun lapsi vihaa sitä hommaa :/ Meillä oli viime talvena 104 cm haalari, joten siksikin ajattelin, että seuraava koko pitää olla tulevalle talvelle. Lisäksi ajattelin, että lapsi saattaa talveen mennessä venyä inasen ja toki talven mittaankin voi tulla lisäsenttejä.

   Molo Kidsin haalarit ovat malliltaan melko kapeita, kun vertaa esim. Ticketiin tai Reimaan.

   Voin koettaa neuvotella tänään 104 cm sovitusta, pitääkin käydä ostamassa lahjontakarkkeja sitä varten ;)

   -Jenni

   Poista
  2. Meillä oli viime talvena lokakuun alussa silloin tasan metrin olleella ja 14,7-kiloisella (hoikkarakenteisella) pojalla käytössä Molo kidsin 110 cm haalari. Oli ihan hyvä koko hänelle silloin, mutta luulen että olisi saattanut hyvin mennä 104-senttinenkin, koska edellistalvena oli noin 95-senttisenä 98 cm haalari. Tuo 110-senttinen haalari menee meillä todennäköisti vielä tulevan talvenkin, ainakin alkutalven. Poika on nyt noin 105-106 cm. Tulevaksi talveksi on tarkoitus ostaa myös 116 cm haalari. T. Aake07:n äiti

   Poista
  3. Totta, että 104 cm haalari varmasti menisi meilläkin tässä vaiheessa hyvin, mutta toivon, että tuolla 110 cm:llä mennään koko talvi.

   Poista
 3. Miten paksuja nuo tähtipipot ovat? Pärjääkö noissa ihan kunnon pakkasillakin, vai ovatko enemmän välikausimyssyjä? Itsekin pohdin noita molo-haalareiden mittoja. Ostin tällä hetkellä 1v 4 kk -ikäiselle ja 80 cm pituiselle pojalleni viime kevään po.p-alesta koon 92 toppahaalarin ja se on aivan liian suuri tulevalle talvelle - poika hukkuu tuohon haalariin vaikka olevinaan on 1,5-2-vuotiaan koko. Harkitsenkin tässä vaihtoehtoiseksi haalariksi molon hankkimista, mutta koossa 86 vai 92? Siinäpä pulma. Hankalaa on, kun joka merkillä on omat mitoituksensa, ja sitten menevät niitä mitoituksia vielä vuodesta toiseen muuttamaan. Eikä aina voi tietää poikasen kasvupyrähdyksistäkään. Höh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tähtipipot on sellaisella fleecellä vuorattu, joten kyllä niillä jossain pakkasasteissa pärjää, mutta en kyllä ehkä enää -10 keliin laittaisi pelkältään.

   Haalareiden mitoitukset ovat haastavia ja varsinkin näin nettikauppiaalle sinänsä hankalia myytäviä, kun asiakkaat eivät pääse sovittamaan pukuja. Voihan hyvin olla, että poikasi tarvitsee tulevana talvena 2 haalaria, 86 cm ja lopputalvesta 92 cm. Omalla pojallani meni yhtenä talvena 3 haalaria, 80, 86 ja 92 cm :P

   Poista
 4. Kiitos näistä sovituskuvista. Meidän kuopus s. 03/09 on himpun pienempi ja tuota kokoa olen pähkäillyt kanssa. Viime talvena kun mentiin ensin 92 senttisellä ja lopputalvi 98:lla, nyt haluaisin että pärjättäisiin koko talvi yhdellä haalarilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos näistä oli apua! Noissa punteissa tosiaan on vielä reiluutta, mutta hihat olivat yllättävänkin hyvän pituiset.

   Poista
 5. ja näin mä vähä pelkäsinki et mulla on kaks liian sopivaa haalaria jemmassa. onko se sit hyvä vaiko huono? :D saapa katella uutuuksia ihan tosimielessä. :) kiitos näistä kuvista. :) -C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiitellä kuvista! :) Nämä uutuudet on kyllä niin herkku-värisiä, että niitä katselee kyllä mielellään.

   Poista
 6. Osaatko arvoida hukkuuko tuon kokonen 116cm haalariin? Meneekö se jo tosi suureksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin kuvitella, että 116 cm on jo hieman liian suuri. Nytkin puntit jäivät rutulle suht reilusti, muttei mielestäni liikaa.

   Poista