keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Projektia vailla

Angry Birds -synttärit, DONE! Leikkimökki, DONE! Mitä seuraavaksi? Olen sellainen projekti-ihminen (mm. mainostoimiston projektipäällikkö) ja tällä hetkellä minulla ei ole meneillään yhtä ainutta projektia. Pitäisi siis pian keksiä jotain tai tylsistyn.

Isoin projekti tähän mennessä on varmaan ollut talon rakentaminen, osittain lasken tuon lapsenkin projektiksi (kauhistelkaa vaan siellä) tai siis lapseen liittyvien hankintojen tekemisen ja esim. lastenhuoneen sisustamisen. Myöskin häiden järjestäminen oli aikoinaan aikamoinen projekti: halusin, että kaikki on just eikä melkein ;)

Toki Lilla companyn aloitus oli kanssa tietynlainen projekti, joka jatkuu edelleen. Olen suunnitellut myös mieheni entisen työpaikan aulatilojen sisustuksen ja uudistanut vanhempieni mökin sisätiloja eli tuollaiset sisustusprojektit on ihan parhaita. Ai niin, keväällä oli myös meidän kotiteatterihuoneen fiksaus -projekti, joka sekin on nyt saatu päätökseen.

Olisko kenelläkään mitään hyviä projekti-ideoita? Vai pitääkö mun ruveta rakentamaan uutta taloa???
Valmiit kaiteet.
Rouva tekee kaiteita rappusiin.

Pieni käärömme viikon ikäisenä <3
Käärön oma huone
Just married <3 Nyt voi tuulettaa!
Stailattu konttori

9 kommenttia:

 1. Voivoi, sunlaiset tehopakkaukset saa munlaiset bohemistit näyttämään ihan surkimuksilta! Noh, vetoan lapsilukuun, kun eihän nyt neljän kanssa pysty omiansa hommailemaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, en mäkään kyllä mikään tehopakkaus koe olevani, mutta tuollaiset selkeät alkaa tästä-päättyy tähän -hommat kyllä saan tehdyksi. Ja sulla toi lapsiluku on kyllä ihan ymmärrettävä ja kunnioitettava syy projektittomuuteen :)

   Poista
 2. No sä voisit ottaa projektiksi suunnittella jotain täytettä mun seinille ;) olen nyt vuoden tutustunut seiniini ja ne ei edelleenkään kerro mulle mitä ne haluaisi ripustettavan päällensä. Toisaalta ehkä ne ei sit halua mitään =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, että ne ei kaipaa mitään :) Olen minimalistisen linjan edustaja eli en ole mikään taulufriikki. Mieluummiin maalaan seinän jollain hauskalla, esim. meidän portaiden seinä (näkyy tuossa kuvassa) on vedetty Tunto-maaleilla. Less is more, vähän niinkuin lastenvaatteissa. Enkä siis tarkoita vaatteiden määrää, vaan väritystä. Äh, nyt meni sekavaksi ;)

   Poista
  2. Ihana tuo teidän seinä kyllä on ja olen kyllä sisutuksessa todella minimalistinen ja jopa melkeen asteekkinen. Kaikki meidän seinät ovat valkoiset paitsi mustavalko tähti seinä pojan huoneessa. Minulle on nyt vaan niin moni valittanut että kotimme on todella kylmästi sisustettu joten olen harkinnut EHKÄ yhden taulun hankintaa! Mutta HUOM vaan ehkä ;)

   Poista
  3. Melkein tekis mieli kysäistä, että millainen toi sun ASTEEKKINEN sisustustyyli oikein on ;) Anyway, yksinkertaisuus ja selkeys on parasta, mutta ehkä jossain voi joskus kokeilla jotain pientä. Taulu on helppo, kun sen saa pois aikas nopeasti, jos ei miellytä :)

   Poista
 3. Voi kuinka kaunis morsian oletkaan ollut! :) Ja mikä ihana pieni kääryläinen <3

  Mä olen vähän semmonen ihminen, että projektit tuppaa jäädä kesken :D Esimerkiksi autokoulu on mulle semmonen elinikäinen projekti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oon itsekin sitä mieltä, etten ole koskaan näyttänyt enkä varmaan koskaan enää tule näyttämään niin hyvältä kuin hääpäivänä. Silloin oli kaikki niin täydellistä! <3 Ja tuosta tulee maanantaina kuluneeksi jo 7 vuotta <3

   Kääryläisen kuvista tulee melkein vauvakuume, mutta onneks vaan melkein ;)

   Käytkö silleen aina satunnaisesti ajotunneilla ja välillä vähän kokeileen inssiä??? ;)

   Poista
 4. heh ja mun pitäis sisustaa pian valmistuva kotimme eikä ole yhtään mun juttu :)jo pintamateriaalien valinta oli tosi vaikeaa, kun ei yhtään ole innokas etsimään ja miettimään vaihtoehtoja. ollapa tuollainen into ja palo kuin sinulla!

  VastaaPoista