torstai 5. heinäkuuta 2012

Leikkimökkiprokkis: It's time to party

Eilen oli leikkimökin historiassa mukava päivä, oli aika juhlia tupaantuliaisia :) Sää suosi meitä ja me aikuiset saatiin nauttia auringosta, lapset uima-altaassa molskimisesta. Sain varmaan tuntia ennen h-hetkeä verhot ikkunaan. Nämä on siis tehty Kauppa21:stä ostetusta kankaasta. Meinasin ensin tehdä punaiset tähtiverhot, mutta sitten tämä harmaa vei voiton. Teen tuosta tähtikankaasta viirejä kattoon.
Juhlien tarjottavat olivat melko simppelit: popcorneja, suolatikkuja, vaahtokarkkeja ja pillimehua. Hyvin tuntuivat maistuvan lapsille!
Laadun tarkistus ennen vieraiden tuloa.
Isännällä oli ns. muurahaisia housuissa vieraita odotellessa. Hetkeäkään ei olisi malttanut pysyä paikoillaan.
Vieraat, tulkaa jo!
Kun vieraat tulivat, alkoi hauskan pito. Tupa oli aikas täynnä ja tunnelma katossa.
Onneksi välillä pääsi vilvoittautumaan uima-altaaseen, jonka oli aikaisemmin päivällä puhaltanut.
Reilun kahden tunnin juhlinnan jälkeen mökki oli siinä kunnossa, että äitiä hirvitti. Onneksi se oli lähinnä roskaa, minkä sai lattialta helposti pois.
 
Mökki sai paljon kehuja ja onhan se kyllä omastakin mielestä hieno. :) Nyt herää kysymys: minkä projektin mä aloittaisin seuraavaksi???

P.S. Poika kävi Lilla companyssa shoppailemassa ennen juhlia ja valitsi itselleen eBBen pallopaidan. Tuo taitaakin olla uusi suosikki, ihanaa venyvää trikoota.

5 kommenttia:

  1. Oi teillä on oikein tupareita vietetty! Kelpaahan noin hienoa mökkiä vähän juhlistaakin :)

    VastaaPoista
  2. Oi miten hieno mökki! Ihanat juhlat! =)

    VastaaPoista
  3. Kaunis mökki, ja mahti bileet olleet lapsilla! Menohan on ollut mitä parhain, kun lattia on päällystetty poppareilla. Nimim. kokemusta on =D

    VastaaPoista