maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pikkuisia malleja

Minulta on paljon toivottu ns. sovituskuvia tuotteista, jotta ihmiset voisivat paremmin arvioida merkkien mitoitusta ja istuvuutta. Koska itselläni on vain poika, joka on lisäksi erittäin vastahakoinen vaatteiden sovittelija, jouduin hakemaan apuja oman perheen ulkopuolelta.

Aloitinkin viime viikolla superihanan projektin Under my motherly wings -blogin Marian kanssa. Lyhykäisyydessään projekti menee niin, että minä toimitan Marialle hänen lapsilleen sopivia vaatteita, jotka hän kuvaa lastensa yllä normaaleissa arkitilanteissa. Kuvausten jälkeen Maria palauttaa tuotteet minulle ja myyn nuo yksittäiskappaleet -25% alennuksella. Vaatteet ovat kuvauksista huolimatta täysin uudenveroisessa kunnossa. Maria onkin jo esitellyt omassa blogissaan muutamia tuotteita ja noista osa on jo löytänyt uuden omistajan. Tulen jatkossa laittamaan nuo tuotteet kuvineen verkkokaupan puolelle omalle sivulleen. Mikäli jokin tuote kiinnostaa, kannattaa laittaa sähköpostia osoitteeseen info@lillacompany.fi. Tuotteet myydään ns. nopeimmalle.
Popupshop svetari, koko 3-4 vuotta, 29.25 € (norm. 39€) MYYTY!
Milibe koralli body, 18 kk, 16.13 € (norm. 21.50 €), Popupshop legginssit,  2-3 vuotta,  16.88 € (norm. 22.50 €)
Projektista tekee erityisen ihanan se, että tulemme Marian kanssa oikein hyvin juttuun, mikä helpottaa yhteydenpitoa ja suunnittelua. Olen luvannut antaa Marialle vaivanpalkkioksi muutamia vaatteita, mutta suurelta osin hän tekee tätä rakkaudesta ihaniin lastenvaatteisiin <3 Riihikuiva raha ei siis tässä vaihda omistajaa.

Toivottavasti projektin tuotoksena syntyvistä kuvista on apua ja saatte niistä uusia ideoita lastenne pukeutumiseen! Mikäli mieleen tulee jotain toiveita tms., voi laittaa kommenttia tänne blogiin tai suoraan sähköpostilla info@lillacompany.fi.

P.S. Tässä postauksessa olevissa kuvissa esiintyvät Marian lapset. Valokuvaaja on siis Maria itse ja hän on antanut oikeudet kuvien käyttöön Lilla companylle.

2 kommenttia:

 1. Tämä on minusta aivan ihana idea! :) Näistä kuvista näkee niin paljon paremmin, miltä vaate näyttää lapsen päällä ja saa paremman käsityksen mitoituksestakin. Innolla odottelen mitä kaikkia ihanuuksia Marian lasten päällä nähdään!! :) Tuo Popushop olisi kyllä aika kiva.. Ai että tämä on myös vaarallista, kukkarolle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? :) Tämä idis syntyi ihan puolivahingossa, kun jutskailtiin Marian kanssa, että mitä hieman erilaista sitä voitaisiin keksiä.

   Kyllä se kukkaro kiittää, kun hyvällä alennuksella saa tuotteita ;) Paita lähtee siis teille!

   -Jenni

   Poista