keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Molo Kids AW12

Joo-o, kesä ei ole vielä kunnolla edes alkanut kelien puolesta ja jo alkaa tippua postiin ilmoituksia siitä, että syksyn toimitukset lähestyvät. Yksi ilmoittelija oli Molo Kids, jonka ensimmäinen toimitus on jo matkalla. Siksipä laitankin tänne mun todella huonot kännykameraotokset, joista näkyy Lilla companyyn tulevaa sisävaatevalikoimaa ja -kuoseja. Kyllä noista kuvista jotain näkee, kun ottaa suurennuslasin kouraan ;) Näkyykö mitään mielenkiintoista!







Ulkovaatteita voi kurkistaa tästä. Nuo ei tietty vielä ole tulossa, mutta kuvasta voi bongata ihqun keltaisen haalarin, sini-valko-ruutu-kuosin sekä keltaisen hihan takaa pilkottavan farkkukuosin. Nuo ovat varmaan tulevat talven hittejä, vai mitä luulette?
Yksi toinenkin merkki, aivan uusi sellainen Lilla companyn valikoimissa, on jo toimittamassa meille uutuuksia. Postailen siitä piakkoin :)

**************************************************************************
AW12 deliveries are just around the corner even though we haven't had a chance to enjoy warm summer yet. Here are some bad quality pictures of Molo Kids' selection that we will be stocking soon. Outerwear will arrive later but you can see the beautiful yellow overall there. It's quite easy to spot, don't you think?

25 kommenttia:

  1. Tuo keltainen toppis on kyllä raikas! :) Oi että, en malta odottaa uutuuksia ja uusia merkkejä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keltainen on varmaankin tosi suosittu ensi talvena. Paljon on tulossa uutta kivaa muiltakin merkeiltä :)

      Poista
  2. Great pick!! From what I can see here you chose well!

    VastaaPoista
  3. Tuosta keltaisesta Polariksesta olen haaveillut jo talvesta, vai milloinkahan siitä eka kertaa kuvan näin :D Millainen keltainen se on - onko siinä yhtään lämpöä vai onko se ihan joku neon-sitruuna? Mutta nyt kyllä alkoi kiinnostaa myös farkku-kuosi :D Tosin onko siinä pinkki tuo hupun sisus? Noista kahdesta varmaan löytyy ne kiinnostavimmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi keltainen ei ole mikään neon-värinen, vaan mielestäni oikein kaunis. Farkkukuosin vuori/sisus taisi olla tuossa mallikappaleessa pinkimpi kuin mitä se tulee oikeasti olemaan. Olisiko se sellainen oranssihtava todellisuudessa.

      Poista
  4. Muakin alkoi kiinnostamaan tuo farkku-kuosi, saako sitä tosiaan pinkillä vuorella? Onko takkina tulossa? Tuo on ehkä must have, olis niin magee meidän neidillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuori ei ole aivan pinkki, vaan ehkä sellainen koralli, oranssihtavaan taittava. Meille ei ainakaan ole tulossa takkia farkkukuosilla enkä valitettavasti nyt muista, oliko sitä saatavilla.

      Poista
  5. Onko tuota pingviiniä paitanakin? Se on kiva uusi kuosi. Autopaitoja näinkin jo yhdessä ulkomaisessa kaupassa ja ne on tosi kivat! Meillä kun tykätään autoista ym. koneista.
    Höh että farkkuhaalarin vuori onkin oranssiin taittuva. Sen olin ajatellut ostaa meille. Jemmassa on jo alesta ostettu molon sininen haalari joten toinen tarvitaan. Tuleeko haalaria mustanakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pingiviinejä löytyy myös paidoista. En ihan 100% varmasti muista tuota farkkuhaalarin vuoren väriä. Muistelisin kuitenkin, että tuo väritys toimii niin tytöille kuin pojillekin. Mustaa haalaria ei ole tulossa.

      Poista
    2. Olinkin kysymässä mikä väri tuo tumma vauvahaalari sitten on mutta vastasitkin alapuolella että black navy. Ihana väri! Sellainen sitten meille on saatava. :D
      Miloinkas näitä talvihaalareita saa ostaa ja mitä kokoja sinne tulee?

      Poista
    3. Pitää vielä lisätä että saako tuota black navy isompien haalarinakin?

      Poista
    4. Pyxis-haalareita tulee meille kokoja 80, 86 ja 92 cm. Tuota saa myös koossa 98 cm. Luulisin, että haalarit saapuvat joskus elokuussa.

      Black navya ei ehkä ole Polariksessa, koska en ole sitä tilannut, mutta voin tarkistaa asian. :)

      Poista
  6. Polariksen ovh. onko tiedossa tässä vaiheessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tarkkaa hintaa en muista, mutta samoilla linjoilla kuin viime vuonna.

      Poista
  7. Ja miksi oi miksi tuossa farkussa on värillinen hupun sisus :/ vaikuttaa asustevärejä rajaavasti, höh. Se oli vahva meille, mutta eikös mustakin ole?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tulee Pyxistä värissä Black navy, se näkyy tuossa pienemmän keltaisen vasemmalla puolella. Tuota väriä on varmaan saatavilla myös Polariksessa. Jos kiinnostaa, niin voin kysyä :)

      Tuo farkkuhaalari on makea tehosteväreineen kaikkineen, joten ei kannata vielä heittää kirvestä kaivoon sen suhteen :)

      Poista
    2. Ok, onko se Black navy jotenkin sinisen musta vai ihan musta?

      Poista
    3. Ja onko siinä Black navyssa neonkeltainen huppu??? hihansuu näyttää siltä...
      Uskoisin, että tuo värikin on aika suosittu. Keltainen on tosi pirteä väri, mutta nuo vaaleammat värit ovat arkoja lialle.. siksi luulen, että mustakin menisi kaupaksi.. :)

      Poista
    4. No se on tosi tummansininen, melkein musta. Ja neonkeltaista on tehosteena sisäpuolella. Nyt mietin, että olikohan tuota väriä sittenkään saatavilla Polarikseen, koska olisin sitä kyllä taatusti ottanut :/ Kysytään! Ja keltainen haalari on tosiaan hieman riskialtis lialle, mutta kunnon lumessa se loistaa ihan mahtavasti!

      Poista
  8. Löytyykö muista väreistä tuota karvahuppua kuin tuosta violetista/lilasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys. Enpä osaa sanoa tuohon mitään, mutta kysäisin asiaa. Voihan olla, että tuosta violetistakin se jää varsinaisissa myyntihaalareissa pois.

      Poista
  9. Tässä vastauksia esille tulleisiin kysymyksiin. Vastaajana Molo Kidsin Laura :)

    Onko ns. farkkukangashaalarissa pinkki hupun sisus/vuori? EI, vaan oranssi
    Onko Black navy -väriä saatavilla myös Polarikseen? Kyllä
    Onko Black navy -haalarissa neonkeltainen sisus? Kyllä
    Onko muissa kuin violetissa karvareunushuppua? Ruskeaa olisi ollut. Kukaan ei tilannut sitä Suomessa.

    Taidanpa laittaa kyselyä, josko noita Polariksia saisi vielä Black navy -värissä. Enpä tajua, miksi en ollut tilannut noita aikaisemmin :/ Värisokeus? ;)

    VastaaPoista
  10. Ihania värejä noissa haalareissa. Mun on kyllä hankittava meille haalari 110 cm kokoa ;). Mutta onko se keltainen (voih, mitä siihen yhdistää värinä tytölle, vinkkejä?). Myös tuo violetti on kyllä makean värinen. Farkkukin kyllä voisi olla hyvä tai sitten se black navy, mutta ei ehkä keltaisella vuorella. Onko tuo yksi punainen, oranssi vai pinkki?

    Haluaisin meille tuon harmaan kissapaida ehdottomasti, jos sellainen löytyy koossa 140 cm?

    Katami

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yksi haalari on väriltään flamingo eli siis pinkin ja oranssin sekoitus. Ei niin pinkki kuin viime talven Panther. Keltaiseen voi hyvin yhdistää vaikka mitä: jos haluaa rauhoittaa värimaailmaa, niin harmaa, tummanruskea tai musta toimii. Jos haluaa repäistä, niin kirkas oranssi voisi olla hauska :)

      Eiköhän harmaata kissaa ollut tulossa isompanakin. Otin mielestäni noita tyttöjen juttuja reilusti isoimpaan kokoon saakka :)

      Poista