sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

-20

Siis okei, onhan tää Suomen kesä aina hieman epävakaa, mutta hei come on, +14 astetta ja maakunnan sade!! Lämpötila laski siis tänään 3 tunnin lennon aikana 20 astetta ja voitte kuvitella, miltä tuntui hipsiä reilun +30 asteen helteen jälkeen kesähepenissä sateeseen Helsinki-Vantaalla... Ei kivalta :( Kotiin oli kyllä muuten ihana tulla. Loma on silloin ollut onnistunut, jos on valmis palaamaan arjen askareisiin. Mulla noita askareita riittääkin tulevina viikkoina, sillä poika on nyt kesälomalla päiväkodista ja tässä lapsenhoidon ohessa pitäisi tuota businestäkin pyörittää. Ja se kesäale... se tässä jo siintelee mielessä. Voin kertoa, että pian se alkaa ;)

Loppuun hauskat kuvat tuoreista toscanalaisista kasviksista :)


4 kommenttia:

 1. tervetuloa ja tarvittais poikavauvalle Mini rodia alesta..joo..hih..

  Tänään kai lämpöisempää..

  VastaaPoista
 2. Tilaus lähti, laskulla otin, saa tuhlata kesälomarahat ennakkoon ;) IHANA VAATEKAUPPA teillä! Ainut huono puoli kun kokoja huonosti, 80-86, onko niitä ollutkaan teillä hirveästi? Välillä selannut sivuja, ja on paljon isoja vaatteita, mikä taas on hyvä isommille lapsille ;) mutta ku me tarvitaan pienempiä vielä ja tahotaan ostaa ne teiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet koot on paljolti menneet jo kaupan, mutta onneksi löysit vielä kaikkea kivaa tilattavaa. Ja kiitokset sinne, kiva kun tykkäät meidän kaupasta :)

   -Jenni

   Poista