keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Matkustan ympäri Suomenmaan

Toukokuu! Jipii! Kesä on taas askeleen lähempänä. Huhtikuun loppu vappuineen tuli ja meni sompaillessa ympäri Suomea. Perjantai-iltana olimme miehen kanssa Jyväskylässä JYPin kansanjuhlassa (mieheni on kotoisin J.kylästä ja edelleen innokas JYP-fani). Kännykällä napsaistu foto illan tunnelmasta.
Poika saunoo Jyväskylässä!
Lauantaina ajelimme kotiin ja sunnuntaina kummitätini 70-vuotisjuhliin Säkylään.
Sinivuokkoja Säkylässä
Maanantaina matka jatkui synnyinkaupunkiini eli Valkeakoskelle, jossa vietimme vapun. Alla valokuva (otettu uudella NEXillä) Ankanuiton SM-kisoista, jotka käytiin eilen Valkeakoskella. Eilen sitten taas kotiin, tosin haimme pojan kotiin Längelmäeltä tuossa välissä. Nyt on sitten palattu arkeen: lapsi on päiväkodissa ja minä ahkeroin Lilla companyn parissa. :)

Missä on minun ankkani?

Mid-Season Salen loppurysäys on nyt käsillä. Lähes kaikki tuotteet on -25% koodilla SPRING tai SPRING2, kumpikin käy. Tarjous ei koske Aarrekidiä (kurkkaa Facebookkiin, jos haluat ostaa tuota merkkiä pienellä alella), SkipHopia eikä aivan kaikkia Poistokorin tuotteita. Niin ja tilauksen tulee olla vähintään 40 euroa, jotta alennuksen saa. Ei paha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti