keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Messuviikko, athsii!

Kauan odottamani messuviikko on vihdoin täällä ja minulla onnettomalla on hirveä flunssa :( Pe-aamuna pitäisi startata Köpikseen eikä yhtään huvita mennä istumaan koneeseen pää ihan tukossa. Huominen pitää koettaa lääkitä itseäni niin, että olisin messuilla hieman paremmassa kunnossa. Tulee pian hurjia tilauksia, kun en edes kuule, paljollako olen jo valinnut tuotteita ;) Kaksi uutta merkkiä olen jo valinnut/tilannut ensi talveen: jännää! Arvuutellaan noita sitten tuonnempana :)

Lilla companyn historian ensimmäinen talvialekin tuli ja meni jo. Kiitokset kaikille asiakkaille! Poistokorissa on toki edelleen tuotteita hyvään alehintaan, mm. kaikki poistuvat merkit. Kevään uutuuksia on tullut toistaiseksi melko vähän. Katvigia odotellaan ensi viikolla ja josko se Bobo Choseskin sieltä jo saapuisi. Niin ja tietty se Mini Rodini. Onneksi tapaan Mini Rodinin väen perjantaina, joten voin heiltä tiedustella, missä mennään :)

Athsiiiii!!

4 kommenttia:

 1. Oikein hauskaa reissua! Ilmottelehan FB:ssä vaikka kuulumisia! :D Mä yritän syksyllä päästä messuille kattelemaan kesävaatteita... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eiköhän tuosta hyvä reissu tule, kunhan en oo ihan hirveessä kuumeessa. Ja syksyllä mukaan vaan: tavataan sit siellä :)

   Poista
 2. hauskoja messuja ja pikaisia paranemisia! en kylla malta odottaa bobon ja mini rodinin uutuuksia!!
  elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta on löytynyt paljon uutta ja ihanaa! Ja samma här, Bobot ja Mini Rodinit saisivat mun puolest jo saapua ;)

   Poista