maanantai 23. tammikuuta 2012

This is embarrasing...

Olen aina inhonnut Crocseja. Siis aina. Okei, myönnän, että ne on kätevät esim. postia hakiessa tai roskiksella käydessä, mutta ei julkisilla paikoilla. EI. Pojan aloitettua päiväkodin tajusin, että siellä Crocsit on superkätevät kesäaikaan: lapsi saa kengät itse jalkaan, ne on helppo putsata hiekasta ja muutenkin toimivat oivallisesti. Tein siis myönnytyksen ja ostin pojalle Crocsit.

Nyt on lapsen jalka kasvanut sen verran, että oli pakko laittaa tilaukseen kokoa isommat "sämpylät". Ja apua, samaan tilaukseen lähti kokoa 36-37 olevat krokotiilit. Siis mulle... Eli jos bongaat naisen ja lapsen samanlaisissa Crocseissa (kuva alla), niin se voin hyvin olla minä.
CrocsTM Crocband (www.crocs.fi)
Krokotiilimaista maanantaita!

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thanks! Ehkä mä vähän liioittelin tuota mun Crocs-inhoa eli kyllä mä varmaan näillä kehtaan tapsutella jopa julkisesti ilman pussia päässä ;)

   Poista
 2. haha, olen itsekin odottanut, milloin olen tarpeeksi äiti laittamaan nämä inhokkikengät jalkaan :) (lapselle myönnän jo ihan vaan vähän katselleeni näitä netistä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että meitä krokojen inhoajia on muitakin ;) Nuo itse asiassa ei ole mitenkään super-kamalat. Mulla on sen verran pieni jalka (36-37), että ne näyttää jopa melkein söpöiltä, mutta huom. vain MELKEIN. ;)

   Poista
 3. ne niin kauheita, mutta järkeviä ja kestäviä. Myönnän itsekin käyttäväni kumppareita ja balleriinoja ja suosittelen!

  VastaaPoista