maanantai 2. tammikuuta 2012

2012

Reipasta alkanutta vuotta kaikille! Lilla companyssa ale jatkuu ja kiihtyy entisestään. Tänäänkin lähti taas iiiiiiso kasa paketteja postiin :) Ja arvatkaa mitä? Molo Kidsin kevään tuotteita on jo saapunut meille, mutta kauppaan ne ei taida ehtiä vielä tällä viikolla. Alla olevassa kuvassa näkyy hieman, mitä tuleman pitää. Ihania, eikö?

5 kommenttia:

 1. Ihania noi molon kevät puvut, mutta ei raaski nyt ostaa :) Kiitos vielä haalarista ja sen nopeasta toimituksesta! (sovituskuvia blogissa, onhan se vielä iso mut pitääkin olla)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että haalari on löytänyt nopsaan perille! :) Kävin jo kurkkimassa sovituskuvatkin.

  Kannattaa tulla kurkkimaan noita kevään uutuuksia, jos vaikka jossain välissä olisi hyviä tarjouksia luvassa ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Laitatko mulle vaikka tähän mittoja tuosta Molo Kids Cloudy-takki Thunder 98cm. Hihan sisäpituus, niska sauma-helma, kainalo-kainalo? Niin mietin josko tuo olis parempi meille täksi vuodeksi kuin noi 92cm takit mitä oon hamstrannut ku aika pitkät hihat niissä :/. Eikö toi oo just sellanen et menee välikautena esim. fleecetakin kanssa?

  VastaaPoista
 4. Ja vielä kiinnostas tuo Kulör, Lopez-verkkatakki mitoitus :) 92/98 hihan pituus. Jos jomman kumman laittaisin tilaukseen :)

  VastaaPoista
 5. No niin, tässäpä hieman mittoja :)

  Cloudy Thunder: niska-helma 41 cm, kainalo-kainalo 36 cm, hihan sisäpituus 26 cm.

  Kulörin Lopez-takista koko 98 cm on melko lailla samankokoinen kuin tuo Molo Kidsin Cloudy koossa 98 cm.

  Sanoisin, että Lopez on enemmänkin sellainen kevät/kesätakki, jota voi pitää myös auki t-paidan päällä. Cloudy taas on softshell-takki, joka menee viileämmällä kelillä ja toki alle voi laittaa fleecen, jos se vaan mahtuu. Eli nämä 2 takkia on hieman eri tarkoitukseen suunniteltu. Osta molemmat! ;)

  VastaaPoista