perjantai 9. joulukuuta 2011

Pojan talvea

Laitoin eilen illalla pojalle tilaukseen Kamik Husky -talvikengät. Halusin ostaa kengät, jotka erottuvat päiväkodin Kuoma-rivistöstä helposti, joten siksi päädyin näihin. Onko kenelläkään kokemuksia Kamikista?
Kamik: Husky WP - Brandokselta
Haalarina meillä on tällä hetkellä Po.P.in turkoosi puku koossa 98 cm, mutta melko pian siirrytään Molo Kidsin Polarikseen koossa 104 cm. Värinä on Thunder.


Hatuista himoitsen Fredriksonin Tiku- tai Taku-lakkia, mutta poika ei koskaan suostu sovittamaan niitä kaupassa, joten en ole vielä uskaltanut ostaa. Toisaalta mieli tekisi myös UNQ-dinohattua :)

2 kommenttia:

  1. Onkos teidän poika syntynyt missä vaiheessa vuotta -09? Meillä samana vuonna syntynyt poika, tosin vasta lokakuussa. Hänelle tilasin just verkkokaupastasi Molon haalarin koossa 110 ensi talvea odottamaan. Ja toivon nyt ettei se ole sitten ensi talvena pieni =)

    Terveisin Vera Konkkaronkka-blogista

    VastaaPoista
  2. Poikani on syntynyt huhtikuun 22. päivä eli 3 vuotta tulee täyteen n. 4 kk päästä. Kokoeroja on tietysti olemassa, mutta veikkaisin, että ensi talvena tuo 110 cm on pojallesi sopiva. Kasvu kuitenkin hidastuu kohtapuoleen suht paljon. :)

    VastaaPoista