keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Normipäivä

Kerronpa tähän väliin hieman lastenvaatteiden verkkokauppiaan normipäivästä tai lähinnä asioista, joita siihen sisältyy.

Tärkein juttu on tietenkin hoitaa tilaukset eteenpäin ja vastata mahdollisiin asiakkaiden yhteydenottoihin. Kaikki asiakaspalveluun liittyvät asiat priorisoin aina ylitse muiden tehtävien. Samalla päivittyy verkkokaupan varastosaldot ja tarkistan vielä, että ne ovat varmasti kohdallaan.


Jokaiseen päivään kuuluu myös erilaista markkinointityötä: blogit, Facebook, kampanjoiden suunnittelu, muut yhteistyökuviot jne. Näihin hommiin saisi uppoamaan aikaa niin paljon kuin vaan jaksaa. Yritän itse viilata kaikki Lilla companyn mainokset tyylikkäiksi, joten siihenkin menee tovi. Vähitellen alan tuntea Photoshopin kuin omat taskuni, joten tämä nopeuttaa onneksi mainosten tekoa.


Tällä hetkellä leijonan osan ajastani vie kaupan ulkoasun kehittäminen. Olen nyt käsitellyt tuotekuvia 3 päivää putkeen ja hartiat alkavat olla melko jumissa! Tavoitteena on yhtenäistää eri merkkien tuotekuvat, mikä osaltaan vaikuttaa kaupan ulkonäköön huimasti. Monessa verkkokaupassa näkee melkomoista sillisalaattia, mitä tulee tuotekuviin...


Last but not least, uusien juttujen haravoiminen ja etsiminen eli päämäärätöntä surffailua netissä ja uusien merkkien kartoittamista. Eilen sain muuten israelilaiselta Ada Adalta muutaman vaatteen testiin. Saapa siis nähdä, tulisiko tuo merkki tulevaisuudessa meille. :)

Eikä tässä suinkaan ollut kaikki! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti