keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Kesää ja talvea, ihanaa ja värikästä

Eilinen aamupäivä hurahti mukavasti Tarhalasten showroomissa, Lauralle suuren suuret kiitokset!! Menin katsastamaan molo kidsin talven 2012-13 ulkovaatemallistoa, joka on laajentunut entisestään huimasti. Koska olen tämän syksyn aikana saanut hieman tuntumaa siihen, mikä myy ja mikä ei, oli tilauksen tekeminen varsin helppoa. Luvassa on takuuvarmoja haalareita upeissa väreissä ja kuoseissa sekä muutamia takkeja pojille ja tytöille. Kestosuosikki rainbow oli myös edustettuna mallistossa, mutta Lilla companyssa tuota kuosia ei tulla jatkossa näkemään. Valitettavasti en uskalla vielä tässä vaiheessa laittaa blogiin kuvia tilauksestani, vaan pidän teidät jännityksessä.

Samalla katsastin myös Mini Rodinin tulevan talven ulkovaatteet ja tein niistäkin tilauksen. Nyt vaan peukut pystyyn, että saan nuo kauppaani! MR:n mallistosta valitsin haalareita ja muutamaa erilaista takkia. Näistäkin kuvat jääköön vielä toistaiseksi salaisuudeksi :)

Last but not least, Tarhalapsilla on nykyään myös Shampoodlen edustus Suomessa, jee! Kävin läpi heidän ihanan kevät-kesä 2012 -mallistonsa ja tarkoituksena olisi tehdä tilaus. Shampoodlen kesään kuuluu paljon vaaleaa sitruunankeltaista, kuten on luvassa myös Grolla ja Milibellä. Näistä uskallan heittää tänne sneak peak -kuvan, koska kesähän on jo ihan kohta täällä, sanoo toiveikkaasti ikuinen kesä-ihminen Jenni :)

Shampoodlelle ominainen tracksuit vasemmalla, keltaisia mekkoja ja hameita, vaaleaa farkkukuosia, Bollywood-housut. Wau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti