maanantai 19. syyskuuta 2011

Sinisiä paketteja ympäri Suomen!

Viikonlopun jälkeen on aina parasta, kun saa laittaa parissa päivässä tulleet tilaukset pakettiin :) Jokainen Lilla companysta lähtevä paketti on tärkeä ja haluan jättää niihin oman kädenjälkeni. Kaikkiin yli 100 euron tilauksiin laitan mukaan yllätysedun, jonka saan itse signeerata (jee!) ja esim. Green Cottonin vaatteita tilanneet saavat hauskan sammakon pimeitä kelejä varten.
On mahtavaa, että suomalaiset kannattavat meitä suomalaisia verkkokauppiaita. Kun kauppaa pitää netissä, jää kosketuspinta asiakkaiden kanssa melko ohueksi, mikä sinällään on sääli. Siksi mietinkin aina pakatessani, että millaiselle pikkuiselle tai vähän isommalle lapselle mikäkin vaate tulee käyttöön. Toivon myös, että asiakaspalveluun otetaan rohkeasti yhteyttä, jos jokin asia mietityttää koon suhteen tai jos haluaa saada apuja asukokonaisuuden valintaan.

Lilla companyn ensimmäinen toimintakuukausi tulee täyteen tällä viikolla. Tänään saapui taas 2 pahvilaatikollista tavaraa eli lisäyksiä kauppaan on luvassa. Oikein mukavaa syysmaanantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti