tiistai 13. syyskuuta 2011

Ei se määrä vaan se laatu. Vai miten se nyt menikään?

Maailmassa tai siis jo pelkästään Euroopassa on niin paljon i-h-a-n-i-a lastenvaatemerkkejä. Sen olen saanut huomata, kun surffailen netissä ja haeskelen aktiivisesti uusia juttuja Lilla companyyn. Tällä hetkellä mua todellakin polttelee tanskalaiset Mini Nümph ja Külor sekä ihan "perus" Joha, Tanskasta sekin. Toisaalta pitäisin mieluiten valikoiman suhteellisen kattavana jokaisen merkin osalta, mutta toisaalta olisi ihana saada lisää jotain uutta Suomen markkinoille. Onkos tähän lukijoilla mielipidettä: paljon merkkejä ja pieni valikoima/merkki VAI vähän merkkejä ja suuri valikoima/merkki?

Tässä yksi hauska Mini Nümphin paita. Olen pöllö-fani, joten siksi tää kuosi miellyttää erityisen paljon! :)

3 kommenttia:

  1. Mä ajattelen niin että paljon merkkejä ja joiltain suosituimmilta merkeiltä isompi valikoima ja toisilta vähemmän! =)

    VastaaPoista
  2. Näin se varmaan olis fiksuinta. Mä vaan itse tykkään niin monesta merkistä ja haluaisin niitä kaikkia paljon ;) Sitten on vielä tietty noi minimiostorajat...

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään laajoista valikoimista yhden merkin kohdalla. Mulla kävi just yhden vaatemerkin kanssa tossa keväällä niin, että odotin kuin kuuta nousevaa malliston ilmestymistä kauppoihin, koska olin rakastunut yhteen tiettyyn malliston vaatteeseen. Lopputulos on se, että tätä kyseistä vaatetta ei tullut lopulta kuin yhden liikkeen valikoimin ja sieltä meidän koko oli myyty loppuun päivässä... :-/ Vieläkin sapettaa!

    VastaaPoista