tiistai 23. elokuuta 2011

Tule, tule, miksei ne jo tule?

Lilla companyn on määrässä aueta huomenna. Hieman harmaita hiuksia aiheuttaa se, että useampi toimitus on vielä saapumatta, joten joudun laittamaan tuotteet kaupasta "piiloon" toistaiseksi :( Esimerkiksi kovasti odotettu Bobo Choses -tilaus on lähtenyt Espanjasta, matkannut sitten Ranskaan, sen jälkeen Saksaan ja eilen Tanskaan... Toinen vaihtoehto on tietenkin, että toimitan tuotteet heti, kun ne saapuvat, mutta haluaisin kovasti pitää kiinni 3 vuorokauden toimitusajasta.

4 kommenttia:

 1. Kyllä mun mielestä voit laittaa jo tilattavaksi ja mainita tuotteen kohdalla että toimitus myöhemmin ja lähettää vaikkapa vielä sähköpostia tilaajille että myöhemmin toimitus! =)

  Ja tuohon alempaan, ei meilläkään poika aina mielellään ole mallina... Yleensä kuvat otetaan leikin keskellä ettei toinen huomaa. Tosin viime aikoina on poika suostunut ihan viralliseksi malliksi pientä palkkaa vastaan (kiristys ja lahjonta toimii... ;D).

  VastaaPoista
 2. Kiitokset rohkaisevasta kommentista! :) Enköhän mä tosiaan kaupan auki saa ilmankin noita muutamia tuotteita: onpahan sitten jotain, mitä odotella.

  VastaaPoista
 3. kyllä ne sieltä tulevat, hyvää jaksetaan odottaa :) eikä bobo chosesia tuon nopeammin kuitenkaan saa, kun joutuisi tilaamaan ulkomailta. eikä sitä edes näy vielä olevan missään myynnissä.

  VastaaPoista
 4. Katsoin juuri UPS:n seurantakoodilla, että BC:n toimitus on jo Suomessa eli tänään tai viimeistään huomenna on tuotteet minulla postitettavissa :) Ei kun tilailemaan vaan siis!

  VastaaPoista