lauantai 5. toukokuuta 2012

Molo Kids all the way (excl. shoes)

Kyselin tällä viikolla Molo Kidsin Lauralta, onko heillä kevääksi muita, ns. trendikkäämpiä ulkoiluhousuja kuin mustat Philo-vk-housut. Vastaus oli ei, mutta Laura kertoi omien lastensa käyttävän noista yhtä numeroa normaalia suurempia, jolloin housut ovat hieman baggyt ja trendikkään näköiset. Tästä neuvosta viisastuneena poikani sai juurikin nuo housut tänään päälleen. Takkina oli viime syksyn Cloudy-softshelltakki, päässä Nylo-pipo BMX-kuosilla ja jalassa mustat Reima-tennarit.

Ilokseni huomasin, kuinka poikani kehittyi "mallina" tämän päivän kuvauksessa. Ensimmäisessä kuvassa ilme on vielä se perinteinen epämääräinen virnistys.
Toisessa kuvassa pyysin hieman poseeraamaan ja kurkkaamaan kameraan olan yli.
Kolmanteen kuvaan saatiin jo asiallinen ilme ja hieman fiilistelyä: yo, yo!

10 kommenttia:

  1. Molo kidsistä on viime vuosien mittaan muovautunut meidän luottomerkki ulkovaatteissa. Millään muulla merkillä ei ole niin hyvin istuvaa haalaria hoikille ja pitkäjalkaisille! Nyt olen täysin myyty myöskin näille softshelleille :D Pienimmällä on denim ja toiseks pienimmälle on haku päällä (mustan haluaisin - tarvitaan tuuria huutiksessa)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Molo Kidsin haalarit passaa todella hyvin myös meidän poitsulle, vaikka hänellä onkin tuota keskivartaloa suht kiitettävästi ;) Ja laatu on tosiaan ollut hyvää.

      Tsemppiä mustan softshellin metsästykseen! :)

      - Jenni

      Poista
  2. niin sitä pitää ja meilläkin jo Jaakob ottaa Liisasta mallia keikistelyissään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh heh, kyllä noista pojistakin malleiksi siis on :)

      - Jenni

      Poista
  3. Meilläkin luotetaan Moloon. Meillä on haalari heiltä kevääksi (toivottavasti menee syksynkin) ja ensi talveksi on pakko ostaa taas Moloa, jo kahtena talvena on merkkiä käytetty ja hyväksi todettu! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ensi talveksi on luvassa niin ihania värejä ja kuoseja!! :)

      - Jenni

      Poista
  4. Täälläkin yksi molon softshellien rakastaja ilmoittautuu :D meillä on camper-pipo ja sekin yllätti mut ihanan napakalla materiaalillaan! Mun poijaat vaihtelevasti rakastaa poseerausta. Ainakin vaatteiden ja kenkien sovittelusta ne tykkää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä alkuun vähän ihmettelin noiden softshell-takkien pienuutta/kapeutta, mutta kun ottaa reilusti kokoa tai kahta suuremman, niin avot: on tosi makee lapsen päällä! :) Ja noi pipot on todella laadukasta trikoota + camper-kuosi maailman ihanin!

      - Jenni

      Poista
  5. En löydä minkään kaupan sivuilat tietoa onko noissa minkäänlaista sääntöä vyötäröllä, siis philo housuissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa ei valitettavasti ole säätöä vyötäröllä.

      Poista